22 april 2022
19:00

H E F Valbo BK 9 manna

Referat: Bengtsfors IF - H E F Valbo BK 9 manna

Matchen mot Valbo började bra för BIF, vi har kontroll på matchen från start och skapar en del lägen, men Valbos målvakt avvärjer lägena. I den 25 minuten bygger vi ett anfall från eget staffområde där vi spelar oss igenom alla spelytor och Frida spelar fri Madde som avslutar säkert. Vi fortsätter vårt spel och låter inte Valbo skapa några farligheter. 1-0 står sig halvleken ut och vi borde ha gjort något mer mål. I den andra halvleken sätter Valbo högre press på oss och det ger resultat inom loppet av 6 minuter så gör Valbo 3 mål på 3 chanser. Efter målen som kämpar vi på bra men kommer inte till riktigt för att kvittera, vi gratulerar Valbo till segern, vi får ta nya tag i nästa match torsdagen den 5 maj kl 19.00 då Åsebro kommer på besök. Välkomna